play_arrow

Психотерапевтична п'ятихвилинка

Синдром річниці

micНаталія Завгородня today24.02.2023 78

Тло
  • cover play_arrow

    Синдром річниці Наталія Завгородня


Ви пам’ятаєте, як прокинулися 24 лютого 2022 року? У що були вдягнені? Кому першому подзвонили? Про що подумали? Той день закарбувався у пам’яті українців майже похвилинно. Він здавався нескінченним.

Минув рік, і ми достеменно знаємо, що життя триває. Ми навчилися адаптуватися до багатьох речей, продовжувати мирні справи та знаходити приводи для радості та щастя. Але наприкінці лютого 2023 року залишатися у балансі стає складніше.

Що таке «синдром річниці», як допомогти собі пережити ці дні слухайте у програмі Наталі Завгородньої «Психотерапевтична пʼятихвилинка» на радіо Накипіло.

 

Цей випуск створений ГО «Медіагрупа „Накипіло“. Радіо» у межах проєкту «Онлайн перезапуск Радіо „Накипіло“», що відбувається у межах програми «Стійкість», яка упроваджується Фондом Східна Європа у консорціумі НУО на чолі з ERIM (Франція) у партнерстві з Фундацією домів з прав людини, Домом прав людини – Тбілісі, Чорноморським фондом регіонального співробітництва та коштом Європейського Союзу. Думки, викладені у випуску, не обов’язково відображають позицію організацій-партнерів консорціуму та Європейського Союзу.


Психотерапевтична п'ятихвилинка

0%