play_arrow

Етери

Finnlog. Презентація в Харкові

micКирило Лукаш today20.10.2023 126

Тло
  • cover play_arrow

    Finnlog. Презентація в Харкові Кирило Лукаш


Finnlog OÜ переважно займається проєктуванням будинків із брусу та реалізацією будівельних проєктів на території Естонії та за її межами. У цьому підприємстві також розвивають усі галузі проєктування. Для компанії дуже важливо розвивати сучасну дерев’яну архітектуру й тим самим вирізнятися серед конкурентів. Протягом останніх кількох років вона активно займалася розвитком відділу проєктування Finnlog OÜ.

Finnlog Ehitus OÜ займається будівництвом дерев’яних будинків і розвитком цієї галузі. Дуже важливо, щоб якісний і цінний матеріал правильно використовували та встановлювали. Її фахівці з будівництва мають багаторічний досвід; чимало з них працює в компанії з дня її заснування. Навчальні програми, співпраця з низкою провідних фахівців у різних галузях (наприклад, у сфері підвищення енергоефективності) та незалежні фахівці з будівельного нагляду, яких залучають до перевірки своєї роботи, створюють потрібні переваги для пропозиції якісних будівельних послуг.

Про можливості компанії для відбудови України в приватному та громадському секторі говорили в черговому епізоді денного етеру Радіо «Накипіло» з офіційними представниками Finnlog Оленою Бондар і Дмитром Грицьким.


Етери

0%