play_arrow

Етери

Очікування F-16 і американських танків «Абрамс» впливає на вибір професій у військових вишах

micВолодимир Носков today11.07.2024 62

Тло
  • cover play_arrow

    Очікування F-16 і американських танків «Абрамс» впливає на вибір професій у військових вишах Володимир Носков


У вас на руках результати національного мультипредметного тесту? Маєте свідоцтво про повну загальну середню освіту? Ви амбітні й розмірковуєте про майбутній фах і університет? Вам не байдуже майбутнє України? Вам цікаво долучитися до команди мужніх льотчиків та авіаційників? Ви бачили, як наші танкісти вправно б’ють по противнику? Напевно, здогадуєтеся, наскільки важливою є інформаційна безпека й безпека державного кордону?

Якщо ваші відповіді ствердні, тоді обирайте військовий заклад вищої освіти. За тиждень розпочнеться вступна кампанія. Заяви на вступ абітурієнти зможуть подати з 19 по 31 липня.

Однак у приймальних комісіях військових університетів, академій та інститутів приймання документів закінчують раніше — 20 липня. Уже після цього доведеться пройти військово-медичну комісію та фізичне випробування.

На навчання запрошують: Військовий інститут танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Харківський національний університет Повітряних сил імені Івана Кожедуба, Військово-юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, а також Військовий коледж сержантського складу Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба.

У подкасті «Накипіло вранці» про умови вступної кампанії розповів заступник начальника відділу рекрутингу й комплектування у Харківському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки — майор Олег Щирський.


Етери

0%