play_arrow

Етери

«Право на бізнес» — навчальний курс із грантовими можливостями

micКирило Лукаш today12.07.2024 59

Тло
  • cover play_arrow

    «Право на бізнес» — навчальний курс із грантовими можливостями Кирило Лукаш


У Харкові починається другий потік навчального курсу «Право на бізнес» від благодійного фонду «Право на захист» із можливістю одержати грант на розвиток власної справи.

Мета другої фази навчальної програми «Право на бізнес: курс для підприємців» — і далі сприяти економічній спроможності внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, постраждалих від війни на Харківщині. Учасники курсу набудуть знань й освоять інструменти для перезапуску, переформатування і зміцнення їхнього бізнесу. Вони також удосконалять бізнес-навички, адаптуються до нових умов ринку й дістануть можливості для розвитку.

Про навчальний курс і грантові можливості говорили у прямому денному етері з Валерією Секісовою — координаторкою програми «Розвиток практичних навичок і підвищення економічної залученості ВПО і постраждалого населення» БФ «Право на захист».

Пані Валерія поділилася досвідом реалізації попередніх програм і розповіла про успішні й цікаві кейси мікробізнесу, реалізованого завдяки навчальним курсам. Окрім того, вона сказала, що після завершення навчання кожен учасник підготує свій бізнес-план і презентує його, що дасть йому змогу одержати грант до трьох тисяч доларів на одну особу.


Етери

0%