play_arrow

Етери

Харлан, Світоліна, футбол: наші надії і розчарування на Олімпіяді

mic Кирило Лукаш today30.07.2024 31

Тло
  • cover play_arrow

    Харлан, Світоліна, футбол: наші надії і розчарування на Олімпіяді Кирило Лукаш


Прев’ю вирішального для України матчу олімпійської збірної проти Аргентини й велика розмова про головні старти чотириріччя.

Олімпіяда в Парижі тільки розпочалася, а вже стільки емоцій! Перша українська медаль Ольги Харлан, суддівські недооцінки в чоловічій гімнастиці, провал Михайла Романчука на коронній дистанції у плаванні, драматичний виліт джюдоїстки Дар’ї Білодід…

А ще — теніс, веслування, синхронне плавання з дуетом харківських плавчинь та очікування на початок легкоатлетичних стартів, де всю нашу увагу буде прикуто до сектору стрибків у висоту.

Країна, що воює, беручи участь в Олімпіяді, самим цим фактом засвідчує своє існування і боротьбу. Українські спортсмени захищають кольори національного прапора та мріють виконати державний славень, уставши на подіюм у Парижі. У кожному своєму інтерв’ю вони дякують захисникам і захисницям.

Напередодні вирішального матчу для олімпійської збірної України з футболу, який команда U-23 проведе в Ліоні проти збірної Аргентини, ми говорили про Олімпіяду у прямому денному етері на Радіо «Накипіло». Гість студії — спортивний оглядач Артем Войцеховський.


Етери

0%