play_arrow

Етери

Фестиваль «Тут живемо літо» в Лозовій і Богодухові

micКирило Лукаш today02.08.2024 84

Тло
  • cover play_arrow

    Фестиваль «Тут живемо літо» в Лозовій і Богодухові Кирило Лукаш


У прямому етері на Радіо «Накипіло» психологиня Анна Богданова розповіла про фестиваль для дітей, підлітків та їхніх батьків, що першого серпня розпочався на Харківщині. Різноманітні заходи відбуватимуться до 26 серпня у Лозовій і Богодухові.

Фестиваль «Тут живемо літо» по всій Україні проводить Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із усеукраїнською програмою ментального здоров’я «Ти як?» і громадською організацією JuniorS за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Основна мета фестивалю — навчити дітей і підлітків легких і дієвих способів піклування про себе. На кількох базах фестивалю у кожному місті можна буде пограти в м’яч із родиною, запустити фризбі, пройти квест із друзями та спробувати арттерапію. Також передбачено зустрічі із психологами, інфлюєнсерами й підприємцями. Заплановано різноманітні тренінги та майстер-класи. Окрема програма буде й для батьків, які зможуть провести час із дітьми, поговорити з фахівцями та краще зрозуміти власні емоції та емоції своїх дітей.

Вхід на фестиваль вільний. Попередня реєстрація не потрібна.

За розкладом фестивалю можна стежити на сайті ГО JuniorS.


Етери

0%