play_arrow

Етери

«Затишно space»: майже рік роботи в Харкові

micКирило Лукаш today28.08.2024 33

Тло
  • cover play_arrow

    «Затишно space»: майже рік роботи в Харкові Кирило Лукаш


Представниці безпечного простору «Затишно space» від благодійного фонду «Схід SOS» розповіли про його діяльність за 11 місяців роботи. Зокрема, вони розказали про екстрене реагування, яке команда фонду розгорнула 13 травня 2024 року для допомоги евакуйованим із Вовчанського району.

Турбуючись про комфорт людей, БФ залучив фінансування та забезпечив 50 прихистків меблями, побутовою технікою та потрібним устаткуванням.

Розповіли й про діяльність безпечного простору «Затишно space», де за 10 місяців отримали безоплатні послуги майже півтори тисячі жінок і дітей.

Ви в Харкові й потребуєте допомоги? Звертайтеся до «Затишно space», де можна відвідати арттерапевтичні заходи чи долучитися до групових занять. Окрім того, ви можете отримати безоплатну психологічну чи юридичну консультацію. Запис за номером: +38 (097) 384-97-35. Адреса: вулиця Гоголя, 11. Підписуйтеся на телеграм-канал простору та стежте за новинами.

Оператори колцентру БФ «Схід SOS» також на зв’язку з понеділка по суботу за номером: 0-800-332-614.

Безпечний простір «Затишно space» у Харкові створено в межах проєкту «Консорціум реагування в Україні: надання міжсекторальної гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню в Україні» за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID. БФ «Схід SOS» є імплементаційним партнером міжнародної гуманітарної організації CARE.


Етери

0%