play_arrow

Етери

Сподіваємося, що школи Краснограда зможуть працювати спокійніше із запровадженням диференційованих повітряних тривог

micВолодимир Носков today19.09.2024 5

Тло
  • cover play_arrow

    Сподіваємося, що школи Краснограда зможуть працювати спокійніше із запровадженням диференційованих повітряних тривог Володимир Носков


У Красноградському районі тестують систему диференційованих повітряних тривог, що дасть змогу зменшити тривалість особливого режиму попередження про ймовірні обстріли ворога. Про це в подкасті «Накипіло вранці» розповіла голова Красноградської громади Світлана Кривенко.

За її словами, наразі проводять тестування сповіщень диференційованих повітряних тривог у телеграм-групі голів громад Красноградського району.

«У середу був перший день, як голови отримували сповіщення за новою системою», — сказала Світлана Кривенко.

Посадовиця пояснила, що це суттєво вплине на роботу місцевих органів влади, банків, шкіл і дитячих садків.

Поки диференційовані повітряні тривоги не запрацюють на офіційному рівні, у школах діти навчатимуться в укриттях підвальних приміщень закладів. Там для них облаштували класи, ігрові кімнати, їдальні й туалети — усе, що потрібно для навчального процесу.

За словами пані Світлани, з кожним днем дедалі більше батьків записує дітей на комбінований формат навчання.

Красноградський район єдиний у Харківській області, де від початку вересня обласна влада дозволила проводити офлайн-уроки. Від 10 вересня на Красноградщині працює 12 шкіл і два дитячих садки.

Як організували уроки в школах Красноградської громади, скільки дітей уже ходить на уроки, а також чому в Краснограді вирішили перенести День міста — про все це слухайте в подкасті «Накипіло вранці». Гостя цього випуску — голова Красноградської громади Світлана Кривенко.


Етери

0%