Старовинні кулінарні рецепти Слобожанщини збирають на гастропорталі Shuba Філіп Дикань
Борщ і лемішка, сичики й варена, а ще капусняк, галушки та багато-багато іншого. Гастрономічний портал Shuba упорядкував масштабну колекцію традиційних рецептів із різних куточків України, яку збирали протягом трьох років. «Кулінарна спадщина» — так називається колекція — містить уже понад 500 автентичних рецептів з усіх історично-етнографічних регіонів нашої країни. Особливе місце в ній посідають унікальні страви Слобожанщини.
Як збирали старовинні рецепти й чим саме зі слобожанської кулінарної спадщини можна почастуватися — про це й не тільки у вечірньому етері Радіо «Накипіло» розповіла шеф-редакторка гастрономічного порталу Shuba Валентина Вздульська.