play_arrow

Етери

Молодь Балаклійської громади гуртують у молодіжні ради

micФіліп Дикань today07.10.2024 5

Тло
  • cover play_arrow

    Молодь Балаклійської громади гуртують у молодіжні ради Філіп Дикань


У Балаклійській територіальній громаді працює проєкт «Активна молодь незламності: створення молодіжних рад у центрах незламності Балаклійської ОТГ». Це ініціатива, спрямована на об’єднання та розвиток активної молоді, яка прагне посилити свою громаду й розвинути себе.

Учасники проєкту створюють для молоді можливості дізнатися більше про свої права та обов’язки, а також засвоїти практичні навички в різних сферах, що допоможуть їм реалізовувати нові проєкти й ініціативи. Цей проєкт допомагає молоді Балаклійської ОТГ об’єднатися у своїй громаді, формуючи ініціативні групи для спільної творчості та просвітницької діяльності.

Учасники не тільки вчаться працювати в команді, але й набувають розуміння, як працюють культурні та соціальні проєкти й що молодіжна рада може відігравати провідну роль у розвитку громади. Вони набувають досвіду у висловлюванні своїх думок, слуханні одне одного й ефективній співпраці.

Докладніше про проєкт створення молодіжних рад у центрах незламності Балаклійської громади у програмі «Накипіло ввечері» розповіла громадська діячка й тренерка з лідерства в проєкті Анна Коблікова.


Етери

0%