play_arrow

Етери

«Академія стійкості для дівчат 2.0» — проєкт психологічної підтримки для українських молодих жінок і дівчат

micФіліп Дикань today09.10.2024 9

Тло
  • cover play_arrow

    «Академія стійкості для дівчат 2.0» — проєкт психологічної підтримки для українських молодих жінок і дівчат Філіп Дикань


Щодня ми стикаємося з новими викликами — від непередбачуваних вимкнень електроенергії поза графіком до втрати близьких нам людей. Щохвилини ми переймаємося про те, чи не пролунають знову звуки сирени або ж вибухів неподалік. Щосекунди ми тривожимося через те, чи настане наше завтра. Водночас ми вперто намагаємося будувати «нормальне» життя, у якому є місце для радості, дружби, кохання і нових досягнень.

Як поєднати непоєднуване й упоратися з тією хвилею емоцій, яка накриває щоразу, коли здається, що боротися більше немає сил? Як не втратити при цьому себе та свою цінність? Як будувати життя і віднайти в собі ресурс рухатися далі?

Проєкт «Girls Resilience Academy 2.0 / Академія стійкості для дівчат 2.0» — це інструмент взаємної підтримки й допомоги, завдяки якому українські жінки та дівчата віком 17–23 років мають змогу віднайти психологічну стійкість і відновити ментальне здоров’я за допомогою експертних порад і практик для боротьби з тривогою, стресом і депресією, для розвитку впевненості в собі та своїх силах, а також для опановування власних емоцій і думок.

Про те, із чого складається проєкт, і про теми, що розглядатимуть під час навчання, у вечірньому етері Радіо «Накипіло» розповіла виконавча директорка громадської організації «Жіноча ліга» Лілія Антонюк.

Зареєструватися на участь у проєкті «Академія стійкості для дівчат 2.0» можна за посиланням.


Етери

0%