Listeners:
Top listeners:
Радіо Накипіло Про Харків. Про Харківщину. Про людей.
Тридцять шість діб із турнікетом, або Черговий рекорд харківського шпиталю Марія Малєвська, Олександр Бринза
today13.11.2024 1
Напій із жолудів — це безкофеїновий трунок, що містить багато потрібних для організму речовин. Ольга Глушко, винахідниця «Жокави», розповіла в «Неспішному ранку», як вона разом із чоловіком вирішила творити смачне з того, що їх оточує, адже в тій місцевості, де вони живуть, жолудів багато просто під ногами.
Говорили з нею про те, як насліддя наших предків нині імплементується у сучасність і стає полем для експериментів для тих, хто насправді горить своєю справою. Адже пані Ольга за покликанням шеф-кухарка веганської та вегетаріанської кухні. Тож «Жокава» пройшла довгий шлях, перш ніж стала напоєм, який смачно й корисно вживати.
Всі права захищені. Власність Приватного Підприємства «Телерадіокомпанія „Ефір-Р“» ▾ Структура власності ▾ Фінансовий звіт-2022 рік ▾ Фінансовий звіт-2023 рік ▾ Статут ▾ Ліцензія ▾ Політика конфіденційності ▾ Меморандум про співпрацю
Фото: Павло Пахоменко, Тетяна Хоронжук
Обкладинки програм — Нікіта Тітов
Створення сайту — demch.co