КУТЯ ПО-ХАРКІВСЬКИ ЗА ГОДИНУ

today23.12.2024 9

Як приготувати справжню харківську кутю вдома швидко і смачно — розповідає Радіо «Накипіло» разом із закладом української кухні «Трипіччя».

Рецепт:

— 70 грамів рису
— 70 грамів булгуру
— 150 грамів молока
— 200 грамів узвару
— 50 грамів тертого маку з цукром 1:1 (попередньо варений пів години)
— 50 грамів сушених фруктів
— 40 грамів меду
— 40 грамів смажених волоських горіхів

Змішати усі інгредієнти в каструлі/казані/глеку (окрім меду та горіхів).

Розігріти духовку до 120. Поставити накриту ємність з кутею в духовку. Випікати 40 хв. Можна їсти одразу, додавши меду та горіхів, чи залишити стояти ніч — набуватись смаком.

Смачного!

Відео: Олександр Бринза
Авторка ідеї: Тетяна Хоронжук
Готує: Микита Вірченко

0%