Listeners:
Top listeners:
Радіо Накипіло Про Харків. Про Харківщину. Про людей.
Українська волонтерська служба. Юлія Бондаренко Філіп Дикань
today23.12.2024 9
Як приготувати справжню харківську кутю вдома швидко і смачно — розповідає Радіо «Накипіло» разом із закладом української кухні «Трипіччя».
Рецепт:
— 70 грамів рису
— 70 грамів булгуру
— 150 грамів молока
— 200 грамів узвару
— 50 грамів тертого маку з цукром 1:1 (попередньо варений пів години)
— 50 грамів сушених фруктів
— 40 грамів меду
— 40 грамів смажених волоських горіхів
Змішати усі інгредієнти в каструлі/казані/глеку (окрім меду та горіхів).
Розігріти духовку до 120. Поставити накриту ємність з кутею в духовку. Випікати 40 хв. Можна їсти одразу, додавши меду та горіхів, чи залишити стояти ніч — набуватись смаком.
Смачного!
Відео: Олександр Бринза
Авторка ідеї: Тетяна Хоронжук
Готує: Микита Вірченко
Всі права захищені. Власність Приватного Підприємства «Телерадіокомпанія „Ефір-Р“» ▾ Структура власності ▾ Фінансовий звіт-2022 рік ▾ Фінансовий звіт-2023 рік ▾ Статут ▾ Ліцензія ▾ Політика конфіденційності ▾ Меморандум про співпрацю
Фото: Павло Пахоменко, Тетяна Хоронжук
Обкладинки програм — Нікіта Тітов
Створення сайту — demch.co