Listeners:
Top listeners:
Радіо Накипіло Про Харків. Про Харківщину. Про людей.
Українська волонтерська служба. Юлія Бондаренко Філіп Дикань
today23.12.2024 4
Про сучасний різдвяний стіл говорили з відомим шеф-кухарем, власником та ідеологом харківського ресторану «Трипіччя» Микитою Вірченком.
Чи потрібно відмовлятися від традиційних для совєцького новорічного столу страв? Чим замінити салат олів’є, оселедець під шубою та інші традиційні новорічні наїдки совєцького періоду?
Разом із шефом у прямому етері «збирали» сучасний різдвяний стіл. Салат «Варя» зі складовою частиною «квасі», така давня страва, як холодець, ідея для приготування заливного коропа, а також як правильно приготувати різдвяну качку чи гусака — рецепти від Микити Вірченка наживо в записі чергового епізоду «Накипіло з Кирилом Лукашем».
Всі права захищені. Власність Приватного Підприємства «Телерадіокомпанія „Ефір-Р“» ▾ Структура власності ▾ Фінансовий звіт-2022 рік ▾ Фінансовий звіт-2023 рік ▾ Статут ▾ Ліцензія ▾ Політика конфіденційності ▾ Меморандум про співпрацю
Фото: Павло Пахоменко, Тетяна Хоронжук
Обкладинки програм — Нікіта Тітов
Створення сайту — demch.co