play_arrow

Етери

Кулінарний тренд: чи варто їсти квіти

mic Філіпп Дикань today17.03.2025 6

Тло
  • cover play_arrow

    Кулінарний тренд: чи варто їсти квіти Філіпп Дикань


У соцмережах поширюється новий кулінарний тренд: смакування квітами. У його просуванні днями взяв участь і український шеф-кухар Євген Клопотенко, який показав рецепт приготування соусу на основі стебел тюльпанів із горіхами та олією, прикрашеного пелюстками. Лікарі-гастроентерологи не поділяють цього захоплення.

А яка думка біологів? Про це, а також про підготовку садів, парків та дворів у весняний сезон і роботу комунальників, у програмі «Накипіло з Філіппом Диканем» поговорили з біологом і старшим викладачем Харківського національного педагогічного університету імені Григорія Сковороди Юрієм Бенгусом.

Фото: Українська правда


Етери

0%