play_arrow

Котелевський коржик — новітня автентика

micНаталка Маринчак today13.02.2024 49

Тло
  • cover play_arrow

    Котелевський коржик — новітня автентика Наталка Маринчак


Птах, пан Коцький, ліс та їжачок — це не казка, а назви котелевського коржика — авторського печива від української мисткині Оксани Дорошенко. На створення коржика майстриню надихнуло традиційне обрядове печиво її краю — панянки. Про панянки ми вже розповідали, а тепер черга котелевського коржика та його пригод. На виготовлення одного такого йде чотири дні. Рецепт майстриня розробила власний. Коржик можна зберігати пів року, бо у своєму складі випічка має корицю та мед, які є натуральними консервантами. Найбільш заворожливим у коржику є його унікальний авторський розпис.

0%