play_arrow

Етери

Микита Вірченко. Чим замінити олів’є на різдвяному столі

mic Кирило Лукаш today23.12.2024 18

Background
  • cover play_arrow

    Микита Вірченко. Чим замінити олів’є на різдвяному столі Кирило Лукаш


Про сучасний різдвяний стіл говорили з відомим шеф-кухарем, власником та ідеологом харківського ресторану «Трипіччя» Микитою Вірченком.

Чи потрібно відмовлятися від традиційних для совєцького новорічного столу страв? Чим замінити салат олів’є, оселедець під шубою та інші традиційні новорічні наїдки совєцького періоду?

Разом із шефом у прямому етері «збирали» сучасний різдвяний стіл. Салат «Варя» зі складовою частиною «квасі», така давня страва, як холодець, ідея для приготування заливного коропа, а також як правильно приготувати різдвяну качку чи гусака — рецепти від Микити Вірченка наживо в записі чергового епізоду «Накипіло з Кирилом Лукашем».


Етери

0%