
У Харкові створюють «Благовіщенський курінь» — перше благодійне кафе польової козацької кухні Наталка Маринчак
Харківський літературний музей, ресторан «Трипіччя» та благодійний фонд «Волонтерська» об’єдналися, щоби створити «Благовіщенський курінь» — заклад польової козацької кухні, який незабаром відчинить свої двері на Благовіщенському базарі. Організатори вважають, що поява такого простору дасть змогу зберегти історію базару й подивитися на нього по-новому.
Кухню обіцяють поживну, калорійну та унікальну. Їсти можна буде і руками, і дерев’яною ложкою. Кому належить ідея створення куреня і чому він потрібен Харкову — говорили з організаторами проєкту в «Неспішному ранку».
Підтримати проєкт можна за посиланням.
Фото: інстаграм сторінка «Благовіщенський курінь»