Від ательє до варення і тушкованки Філіп Дикань
Радіо «Накипіло» й далі знайомить вас із підприємцями Харкова, які продовжують або розпочинають бізнес у місті попри обставини. Героїнею цього випуску програми «Накипіло з Філіппом Диканем» стала співвласниця сімейної бакалії «Пані шеф» Офелія Єршова.
Успішна підприємиця, власниця ательє, яке займалося індивідуальним пошиттям одягу, утратила все на початку повномасштабного вторгнення. Але вона не опустила рук — Офелія почала заготовляти їжу: тушкованку, паштети, варення і джеми. Справа швидко вийшла за межі родини, продукція знайшла цінувальників, і нині підприємиця разом із чоловіком, також успішним бізнесменом, є власницею торговельної марки «Пані шеф».
Як Офелія відшукала свою справу, як розвивала її, яких помилок припускалася і як удосконалювалася — слухайте в подкасті.
Іще одна гостя програми — бізнес-тренерка, консультантка й методична координаторка навчальних програм Асоціації приватних роботодавців Вікторія Нестерова — розповіла, чи типова це історія серед учасників тренінгів, які проводить асоціація для підтримки підприємців.