• cover play_arrow

    Вільча Марія Малєвська, Олександр Бринза


Сьогодні ми їхатимемо близько 5 годин в один бік. Їхатимемо по хліб.

Але він був вартий такої далекої дороги. Бо це були українські паляниці, з тризубами на рум’яних верхівках – спечені з томського борошна, оренбурзької солі, на воронезьких дріжджах та у саратовських печах.

Ми їдемо до унікальної пекарні в унікальному українському селі на кордоні з росією.

Вільчу заснували переселенці з Чорнобильської зони. 30 років потому людям знову довелося полишати домівки.

Програму створено за підтримки Ради Європи. Погляди, викладені в ньому, є відповідальністю його авторів і можуть не збігатися з офіційною політикою Ради Європи.


Станція «Держпром»

0%